Evenementen Vuurwerkshow Zeeland

    Vuurwerk heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mensen.
    Het fascinerende schouwspel van uiteenlopende, in elkaar overgaande kleuren, effecten en geluiden doen oud en jong nog steeds verbazen en intrigeren.

    Vuurwerkshow Zeeland bestaan uit enthousiaste, gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide en gecertificeerde pyrotechnici die het, uiteraard met inachtneming van de juiste veiligheidsvoorschriften en marges voor henzelf en het publiek, elke keer weer een uitdaging vinden om iedere vuurwerkshow nog spectaculairder en mooier te maken en die zich bedienen van de allernieuwste methoden en technieken om dit te realiseren en de vuurwerkshow te laten ontbranden.

    Daar wij zelf de kwaliteitscontroles al tijdens het productieproces uitvoeren, kunnen wij u garanderen dat hetgeen wij beloven zeker waar is. Wij hebben ook in het evenementenvuurwerk een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het hele vergunningstraject wordt door ons verzorgd, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Daar kalibergrootte bepalend is voor elk vuurwerkevenement individueel, zijn er voor deze evenementen diverse vergunningsaanvraagtijden voor de administratieve- en aanvraagafhandeling benodigd (het ene evenement kan onder een melding en aanvraag van minimaal 14 dagen, bij het andere moet de aanvraag minimaal 14 weken voor het te houden evenement binnen zijn bij de desbetreffende instanties) en zijn er ook diverse afstanden vanaf de ontbrandingsplaats tot het publiek nodig om de veiligheid voor éénieder te kunnen waarborgen. Dit is allemaal wettelijk bepaald en vastgelegd in het vuurwerkbesluit. 
    Door onze productsamenstelling kunnen wij echter ook een show maken met een combinatie van diverse vuurwerksoorten waardoor wij de afstanden bij een buitenvuurwerkshow kunnen minimaliseren. Dit kan door ons op lokatie bekeken en met u besproken worden.  

    Elke vuurwerkshow is uniek. Door onze creativiteit kunnen wij een show voor u verwezenlijken door bijvoorbeeld gebruik te maken van tekstborden, het vormen en gebruiken van afsteekbare logo's, het in te zetten van een detonator (dit is een apparaat waardoor u op een mooie manier zelf de start van uw vuurwerk kunt maken.) Wij kunnen ons vuurwerk van één of meerdere lokatie's synchroon afschieten en het ook symphonisch op het ritme van muziek laten ontsteken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij op die manier schitterende shows verwezelijken voor uw feest of partij, bruiloft, koninginnedag, personeelsfeest, kermissen, dorpsfeest, concert, bevrijdingsfeest en opening, jubilea en voor vele andere festiviteiten.

    Wij willen graag vrijblijvend bij u ter plaatse komen kijken en met u bespreken wat de mogelijkheden voor u of uw evenement is.